ADC Gevelreiniging en onderhoud
Alles voor uw gevel en onderhoud!

Helaas is door het bouwen van de nieuwe website het oude gastenboek met de vele recensies verloren gegaan .

Kijkt u op facebook voor nog wat mooie recensies! 

Gastenboek

30 berichten op 6 pagina's
J. Ottink
16-04-24 15:56:57
Arnold heeft zeer vakkundig de voorgevel van mijn huis gereinigd, opnieuw gevoegd en geimpregneerd. Hij denkt mee, houdt zich aan afspraken en werkt heel netjes. Een aanrader!
Kimberly Holterman
14-03-24 00:12:28
Wat een verschil he Arnold! Super bedankt voor het vakkundige werk wat jullie hebben afgeleverd! Wij zijn hier heel erg blij mee! En daarnaast ook bedankt voor het meedenken, je eerlijkheid en advies op meedere fronten. Wij gaan jullie zeker aan iedereen aanbevelen! Toppers!
Danielle van Herwijnen
19-02-24 09:22:42
De gevel van ons hoekhuis inclusief de schoorsteen was aan een flinke opknapbeurt toe. De communicatie met Arnold is duidelijk en hij komt zijn afspraken na. De voegen zijn netjes vervangen en de schoorsteen is zo goed als nieuw. Wij kunnen er weer even tegenaan. Heel fijn dat de mannen netjes werken en alles keurig opruimen.
Alex Alex
14-02-24 13:11:48
Het eerste contact met Arnold van ADC was heel prettig. Telefonisch veel uitleg en al snel een afspraak om het werk in te schatten. De planning werd wat veranderd door de weersomstandigheden, maar telkens in goed overleg. Het eindresultaat mag er zijn: een strak gevoegde gevel met nieuwe stenen waar eerder scheuren zaten. Na impregneren zie je de regen gewoon van de tegels af stromen. Mooi werk!
Piet Borsboom
20-01-24 14:37:10
Arnold en zijn mannen hebben onze gevel keurig gereinigd. Harde werkers, ook met slecht weer gewoon de steiger op. Erna alles keurig schoon achter gelaten.
Tonen: 5  10   20
                                                                                                                             ADC gevelreiniging en onderhoud    info@adc-gevelreiniging-onderhoud.nl


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info