ADC Gevelreiniging en onderhoud
Alles voor uw gevel en onderhoud!

Helaas is door het bouwen van de nieuwe website het oude gastenboek met de vele recensies verloren gegaan .

Kijkt u op facebook voor nog wat mooie recensies! 

Gastenboek

33 berichten op 4 pagina's
Anne Marie Stegehuis
22-11-23 20:54:07
Voegen laten uitslijpen, opnieuw voegen, gevel reiniging en impregneren. Alles uitstekend uitgevoerd. Netjes opgeruimd, ook bij de buren en ramen gezeemd achter gelaten. Echt een vakman en nog een aardig mens ook. Top Arnold dank je wel.
marcel marcel speksnijder
21-11-23 07:31:53
Onze gevel laten renoveren door ADC zeer tevreden over een waar vakman
P Vd Waal
18-11-23 19:55:39
Alles netjes en volgens afspraken gedaan. Na het werk alles netjes opgeleverd. Huis is weer helemaal tiptop. Dank aan ADC.
J. de Vette
15-11-23 11:49:27
ADC gevelreiniging en onderhoud is zeker een aanrader!
De gevels van het huis waren aan groot onderhoud toe. Alles is opnieuw gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd. Na alle werkzaamheden is alles netjes en schoon achtergelaten. De samenwerking en omgang met Arnold en zijn mannen was professioneel en heel plezierig. Van Arnold goed advies gekregen voor verder onderhoud. Het eindresultaat is prachtig geworden en ik ben zeer tevreden!
H. vd Molen
09-08-23 07:16:42
Absoluut een aanrader voor behoud van je huis.
Vooraf een duidelijke offerte met een juiste uitleg. Verder 1 week voor begin even een bericht wanneer en hoe laat er begonnen wordt.
Het zijn harde werkers met een juiste omgang.
Na het werk wordt alles weer schoon en netjes opgeleverd.
Ivm het slechte weer is Arnold later terug gekomen om te impregneren en ook nu na afloop alles schoon zoals ramen en deur.
Ook als je vraagt om iets extra's te doen is dit geen probleem.
Ja, een tien met een griffel voor Arnold en zijn mensen.
Rob van der Ploeg
06-07-23 11:32:06
Onze voorgevel is door ADC kompleet gerenoveerd naar grote tevredenheid door de mannen van Arnold dmv reinigen, uithakken , zandstralen ,voegen en impregneren.
Dit alles naar afspraak en binnen de gestelde tijd. Kortom, hier is echt vakwerk geleverd. Elke keer als ik thuis kom geniet ik er weer van.
Bianca Van de Kaa
30-06-23 22:36:16
Arnold en zijn collega's hebben netjes en snel gewerkt. Professionele mannen.
We zijn ontzettend blij met de communicatie en het resultaat.
Achteraf bleek er nog wat verbetering, toennis Arnold zelf nog een keer langs geweest om dat op te lossen. Super en dus aanrader.
Maarten en Zoë Van Es
21-06-23 17:16:08
Ik heb een paar maanden geleden Arnold uitgenodigd om een offerte te komen maken van onze gevel die hoognodig gedaan moest worden. Toen Arnold langs kwam heeft hij netjes uitgelegd wat er ging gebeuren en wat ik kon verwachten. En dat heb ik als erg prettig ervaren. We hebben, nadat we de offerte binnen hadden gekregen, een startdatum geprikt.

Een week van te voren kreeg ik netjes een berichtje van Arnold dat hij volgende week langs kwam en of ik alles wat we hadden afgesproken gedaan had en gereed had gemaakt.

Op de afgesproken datum stonden Arnold en zijn mannen voor de deur en zijn gestart met de gevel uithakken, zandstralen en op nieuw voegen van de gevel. Ze hebben alles netjes weer opgeruimd en hebben super goed werk verricht. Ik ben daarom ook erg tevreden.

Groetjes Maarten en Zoë
Stefan & maaike .
18-05-23 15:27:32
Absoluute aanrader!
Adc heeft ons verouderde pand van ruim 100 jaar oud flink onder handen genomen. Het pand ziet er weer uit als nieuw! Alle 23 scheuren zijn hersteld, het pand is opnieuw gevoegd en gestraalt. Het zijn echte vakmannen.
Kees en Astrid Schipper
17-05-23 12:45:27
ADC heeft onze gevels naar volle tevredenheid opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Ze hebben erg netjes gewerkt en over het meerwerk is goed overlegd. Wij kunnen ADC dan ook ten volle aanbevelen!
Tonen: 5  10   20
                                                                                                                             ADC gevelreiniging en onderhoud    info@adc-gevelreiniging-onderhoud.nl


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info