ADC Gevelreiniging en onderhoud
Alles voor uw gevel en onderhoud!

Helaas is door het bouwen van de nieuwe website het oude gastenboek met de vele recensies verloren gegaan .

Kijkt u op facebook voor nog wat mooie recensies! 

Gastenboek

32 berichten op 7 pagina's
Alex Alex
14-02-24 13:11:48
Het eerste contact met Arnold van ADC was heel prettig. Telefonisch veel uitleg en al snel een afspraak om het werk in te schatten. De planning werd wat veranderd door de weersomstandigheden, maar telkens in goed overleg. Het eindresultaat mag er zijn: een strak gevoegde gevel met nieuwe stenen waar eerder scheuren zaten. Na impregneren zie je de regen gewoon van de tegels af stromen. Mooi werk!
Piet Borsboom
20-01-24 14:37:10
Arnold en zijn mannen hebben onze gevel keurig gereinigd. Harde werkers, ook met slecht weer gewoon de steiger op. Erna alles keurig schoon achter gelaten.
Nico Schwering
15-12-23 13:22:51
De heer Arnold met zijn team hebben de gevel van mijn huis gestraald, nieuwe voegen, en van een beschermlaag voorzien. Nette vakundige werkers. Dank!!
Vincent Pereira
15-12-23 10:59:54
De heer Arnold heeft heel vakkundig ons gevel nieuw leven ingeblazen! Zeer goed in de communicatie, zeer vriendelijk, zeer attent, en zeer efficiënt! Hartelijk dank, mijnheer Arnold! We kunnen we eventjes vooruit :)
Anne Marie Stegehuis
22-11-23 20:54:07
Voegen laten uitslijpen, opnieuw voegen, gevel reiniging en impregneren. Alles uitstekend uitgevoerd. Netjes opgeruimd, ook bij de buren en ramen gezeemd achter gelaten. Echt een vakman en nog een aardig mens ook. Top Arnold dank je wel.
Tonen: 5  10   20
                                                                                                                             ADC gevelreiniging en onderhoud    info@adc-gevelreiniging-onderhoud.nl


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info