ADC Gevelreiniging en onderhoud
Alles voor uw gevel en onderhoud!

Helaas is door het bouwen van de nieuwe website het oude gastenboek met de vele recensies verloren gegaan .

Kijkt u op facebook voor nog wat mooie recensies! 

Gastenboek

28 berichten op 6 pagina's
Danielle van Herwijnen
19-02-24 09:22:42
De gevel van ons hoekhuis inclusief de schoorsteen was aan een flinke opknapbeurt toe. De communicatie met Arnold is duidelijk en hij komt zijn afspraken na. De voegen zijn netjes vervangen en de schoorsteen is zo goed als nieuw. Wij kunnen er weer even tegenaan. Heel fijn dat de mannen netjes werken en alles keurig opruimen.
Alex Alex
14-02-24 13:11:48
Het eerste contact met Arnold van ADC was heel prettig. Telefonisch veel uitleg en al snel een afspraak om het werk in te schatten. De planning werd wat veranderd door de weersomstandigheden, maar telkens in goed overleg. Het eindresultaat mag er zijn: een strak gevoegde gevel met nieuwe stenen waar eerder scheuren zaten. Na impregneren zie je de regen gewoon van de tegels af stromen. Mooi werk!
Piet Borsboom
20-01-24 14:37:10
Arnold en zijn mannen hebben onze gevel keurig gereinigd. Harde werkers, ook met slecht weer gewoon de steiger op. Erna alles keurig schoon achter gelaten.
Nico Schwering
15-12-23 13:22:51
De heer Arnold met zijn team hebben de gevel van mijn huis gestraald, nieuwe voegen, en van een beschermlaag voorzien. Nette vakundige werkers. Dank!!
Vincent Pereira
15-12-23 10:59:54
De heer Arnold heeft heel vakkundig ons gevel nieuw leven ingeblazen! Zeer goed in de communicatie, zeer vriendelijk, zeer attent, en zeer efficiënt! Hartelijk dank, mijnheer Arnold! We kunnen we eventjes vooruit :)
Tonen: 5  10   20
                                                                                                                             ADC gevelreiniging en onderhoud    info@adc-gevelreiniging-onderhoud.nl


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info